VIP Shuttle Cluj Napoca

Acest serviciu este destinat persoanelor sau grupurilor de persoane care vor sa fie transportate in regim privat de la Aeroport catre casa, hotel sau alt oras!

Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, dar si pentru ca ne dorim sa calatoresti comfortabil si in siguranta, iti punem la dispozitie doua servicii importante: transfer de la Aeroportul Cluj-Napoca spre destinatia finala si transfer intre orase.

Pentru ca tu sa ai timp sa te concentrezi asupra intalnirilor tale, soferii nostri te vor lua de la aeroport si duce la hotel in conditii de comfort, respectandu-ti in acelasi timp intimitatea.
Indiferent care este motivul pentru care trebuie sa ajungi intr-un loc noi iti punem la dispozitie flota noastra de masini clasa business cu sofer. E simplu, soferii nostri te vor transporta la urmatoarea intalnire de afaceri, iar tu te vei putea concentra pe alte aspect importante pentru tine si afacerea ta.

1. Transfer clasa economica

Ne dorim sa oferim cele mai bune solutii pentru toti clientii nostri, de aceea serviciile noastre sunt cat mai diversificate. Transferul de la aeroport sau catre o alta destinatie se poate face si daca veti alege transferul clasa economica. Noi va promitem acelasi nivel de profesionalism si implicare din partea noastra si a soferilor nostri, indiferent de tipul de transfer pentru care ati optat.

2. Transfer standard class

Avem numeroase autoturisme confortabile si spatioase din clasa standard, pe care ti le punem la dispozitie daca vei alege acest tip de transfer. Fie ca vei dori transfer de la aeroport sau o deplasare intr-o alta localitate noi te vom astepta cu autoturismul ales echipat si gata de drum.

3. Transfer cu minivan 8+1 locuri

Planuiti o deplasare cu colegii de birou si vreti ca totul sa fie pregatit pana in cel mai mic detaliu? Atunci lasati-ne pe noi sa ne ocupam de transportul vostru rapid, comfortabil si in siguranta. Din flota noastra de autoturisme va recomandam autoturismul un minivan noi, confortabil si incapator pentru toti membrii echipei voastre!

4. Transfer business class

Iti doresti un transport rapid si in cele mai bune conditii? Iti recomandam transferul business class si iti punem la dispozitie din flota noastra autoturisme precum SUV-uri sau limuzine business class. Fie ca este vorba de un transfer de la aeroport, o delegatie sau o participare la o conferinta importanta pentru businessul tau, noi te vom ajuta sa ajungi la destinatie la timp.

Contacteaza-ne acum

Trimitene un mesaj si in cel mai scurt timp te vom contacta pentru a-ti face o oferta.

Personalul nostru ofera consultanta in alegerea celei mai bune solutii astfel incat raportul pret-calitate sa fie in favoarea ta. Nu ezita sa ne contactezi.