Servicii

Servicii Corporate

Serviciile corporate va sunt utile atat pentru angajatii companiei, cat si pentru parteneri de afaceri, clienti importanti sau orice alt invitat.

Vezi mai mult

Transfer Aeroport Cluj Napoca

Acest serviciu este destinat persoanelor sau grupurilor de persoane care vor sa fie transportate in regim privat de la Aeroport catre casa, hotel sau alt oras

Vezi mai mult

Evenimente private

Soferul dumneavoastra va sta la dispozitie pentru perioada agreata, prestanta lui coroborata cu eleganta masinilor puse la dispozitie vor impresiona invitatii si va vor face sa va simtiti cu adevarat special.

Vezi mai mult

Transport național si international

Putem asigura transport pe orice ruta atat pe teritoriul Romaniei, cat si in orice tara din Europa.

Vezi mai mult

Circuite turistice

In functie de dorintele clientilor nostri, programul acestora si locatiile pe care si-au planificat sa le viziteze, asiguram transportul in cele mai bune conditii pe traseul planificat.

Vezi mai mult

Rent A Car

Va oferim spre inchiriere masini pentru toate buzunarele. Fie ca vorbim de low buget, premium sau family 8+1, masinile noastre va oferta siguranta si confort

Vezi mai mult

Servicii
premium

Disponibilitate
24/7

Discretie
totala

Servicii
corporate

Transport national
si international

Transfer
aeroport

Contacteaza-ne acum

Trimitene un mesaj si in cel mai scurt timp te vom contacta pentru a-ti face o oferta.

Personalul nostru ofera consultanta in alegerea celei mai bune solutii astfel incat raportul pret-calitate sa fie in favoarea ta. Nu ezita sa ne contactezi.