Transfer Aeroport Cluj Napoca

Acest serviciu este destinat persoanelor sau grupurilor de persoane care vor sa fie transportate in regim privat de la Aeroport catre casa, hotel sau alt oras

Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, dar si pentru ca ne dorim sa calatoresti comfortabil si in siguranta, iti punem la dispozitie doua servicii importante: transfer de la Aeroportul Cluj-Napoca spre destinatia finala si transfer intre orase.

Pentru ca tu sa ai timp sa te concentrezi asupra intalnirilor tale, soferii nostri te vor lua de la aeroport si duce la hotel in conditii de comfort, respectandu-ti in acelasi timp intimitatea.
Indiferent care este motivul pentru care trebuie sa ajungi intr-un loc noi iti punem la dispozitie flota noastra de masini clasa business cu sofer. E simplu, soferii nostri te vor transporta la urmatoarea intalnire de afaceri, iar tu te vei putea concentra pe alte aspect importante pentru tine si afacerea ta.

Contacteaza-ne acum

Trimitene un mesaj si in cel mai scurt timp te vom contacta pentru a-ti face o oferta.

Personalul nostru ofera consultanta in alegerea celei mai bune solutii astfel incat raportul pret-calitate sa fie in favoarea ta. Nu ezita sa ne contactezi.